ENG Moj račun

Pravno obvestilo

Dobrodošli na spletnem mestu podjetja Mestni plinovodi d.o.o. Ker sta za naše podjetje preglednost poslovanja in spoštovanje zasebnosti obiskovalcev našega spletnega mesta zelo pomembni, vas prosimo, da si vzamete čas in preberete pravno obvestilo.

Avtorske pravice
Vse informacije in podobe, objavljene na spletnem mestu www.mestni-plinovodi.si (fotografije, besedila, dokumenti), so avtorsko zaščitene. Reprodukcija besedil, dokumentov, tabel in slik ni dovoljena brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Mestni plinovodi d.o.o..


Varovanje osebnih podatkov
Podjetje Mestni plinovodi d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta in za namene, za katere jih bodo dali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali za druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim osebam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.


Omejitev odgovornosti
Podjetje Mestni plinovodi d.o.o. se bo po najboljših močeh trudilo zagotavljati točne in aktualne podatke na svojih straneh, vendar uporabnike spletnega mesta opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost, kakor tudi ne za morebitno škodo povzročeno z njihovo uporabo.

Spletno mesto vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani. Na njihovo delovanje podjetje Mestni plinovodi d.o.o. nima nikakršnega vpliva in ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin. 
 

Sprememba podatkov
Podjetje Mestni plinovodi d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli in kakorkoli delno ali v celoti spremeni, doda ali odstrani vsebine, objavljene na tem spletnem mestu, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vse informacije objavljene na spletnih straneh www.mestni-plinovodi.si so informativnega značaja in za lastnika spletnih strani niso zavezujoče.
Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Moj račun 05 639 21 10

KONTAKT

MESTNI PLINOVODI
distribucija plina d.o.o.
Kolodvorska 2
6000 Koper

T: 05 66 34 340
F: 05 66 34 350

E: info@mestni-plinovodi.si
I: www.mestni-plinovodi.si